WTH op Nederlandse Contactdag Parket en Vloerverwarming

Maandag 20 maart jl. waren wij aanwezig op de Nederlandse contactdag vloerverwarmingsleveranciers en parketspecialisten (NCVP) bij de PPC Acdmy in Wijk bij Duurstede. Deze dag, georganiseerd door de stichting promotie houten vloeren had als doel om informatie te verstrekken aan leveranciers en producenten over de mogelijkheden van parket in combinatie met alle vormen van vloerverwarming mits een aantal belangrijk punten in acht worden genomen.

Steeds meer parketspecialisten overwegen om een compleet pakket, dus vloer én vloerverwarming aan hun klanten aan te bieden, maar de juiste kennis over de toepassing van parket in combinatie met vloerverwarming ontbreekt.

Tijdens deze dag konden de meer dan 200 parketspecialisten kennis vergaren door middel van seminairs die door de verschillende leveranciers van vloerverwarming werden gegeven. Zo waren naast WTH ook andere vloerverwarmingsleveranciers aanwezig zoals Magnum, Jupiter, JK Vloerverwarming, Uniwarm en Speedheat. Daarnaast was er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de verschillende mogelijkheden voor de toepassing van parket in combinatie met vloerverwarming.

Mooi om te zien dat 6 vloerverwarmingsleveranciers gezamenlijk optrekken om de parketspecialisten zo goed mogelijk te informeren. Ieder op hun eigen manier en uitgaande van hun eigen krachten en producten.

Dat is Kennis waar je op kunt bouwen!

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming in combinatie met een parketvloer?
Kijk dan op onze site of ga direct naar de site van Stichting  Promotie Houten vloeren.