Samen werken aan comfort

WTH heeft de afgelopen decennia honderdduizenden woningen voorzien van vloerverwarming waar inmiddels, vanwege steeds betere technieken, grote voordelen te behalen zijn op het gebied van CO2-reductie. Door te werken met partners in de keten, willen wij het installatieproces voor de installateur vergemakkelijken en op een veel grotere schaal een positieve impact hebben op het milieu en op het comfort van de bewoner.

Een compleet en volledig goed werkende installatie!

In samenwerking met Factory Zero voorzien wij 65 duurzame koopwoningen in het project De Soete Veste in Bergen op Zoom van vloerverwarming, primair leidingwerk en ventilatie. De ventilatie die wij toepassen voor dit project is het Ubbink AirExcellent systeem. Een flexibel kanalen-systeem inclusief verdeelboxen. In alle woningen wordt de nieuwe kunststof modulaire verdeler van WTH in combinatie met de LT module toegepast. Om het binnenklimaat optimaal te regelen, wordt gebruik gemaakt van de UMR2.0 regeling. Een compleet en volledig goed werkende installatie!

Heb jij al kennis gemaakt met de verdelers die toegepast zijn voor dit bijzonder project? Ontdek nú de vele voordelen van de modulaire verdelers van WTH!

Terug naar overzicht