Elk project van A tot Z verzorgd met WTH

Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van vloerverwarming en -koeling, mogen we onszelf best een specialist noemen! Van eenvoudige projecten tot hele grote, unieke en complexe projecten, WTH verzorgt en begeleidt een project van A tot Z. Dat begint aan de voorkant met een goed advies en een offerte op maat. Vakkundig tekenwerk, projectbegeleiding en ervaren monteurs tijdens de uitvoeringsfase. En niet te vergeten, een ervaren service afdeling die altijd bereikbaar is voor alle (service)vragen en ondersteuning bij storingsklachten. Daarnaast bieden we regelmatig trainingen en opleidingen voor installateurs en delen we onze kennis met partners. Zo bouwen we samen verder aan een duurzaam en gezond leefklimaat en kun je altijd én overal bouwen op de kennis van WTH!

60 energie neutrale woningen

Nieuw Meerzicht in Lisse is een mooie, centrale plek waar 60 woningen komen met voor elk wat wils. De woningen zijn dan ook heel divers. Van beneden-boven-woningen tot rijwoningen in verschillende prijsklassen en riante twee-onder-een-kapwoningen, tot een vrijstaande woning. De individuele bodemwarmtepomp zorgt voor een warme woning in de winter en koele woning in de zomer. Daarnaast zijn zonnepanelen en hoogwaardige isolatiematerialen toegepast. Dit zorgt voor een energieneutrale woning (EPC 0.0). Overal in de wijk geniet je van groen, rust, ruimte en vrijheid!

Perfecte oplossing voor duurzame concepten

Ook voor dit project is gekozen voor de vloerverwarming en primair leidingwerk van WTH die perfect aansluiten op de warmtebron en het duurzame concept van de woningen. De modulaire stalen verdeler is toegepast in combinatie met een LT module. De welbekende blauwe buizen van WTH liggen er ook weer netjes in!

Neem contact op!

Heeft u nou ook zo’n mooi project waar wij mee mogen denken aan duurzame, totale oplossingen? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden!

 

Terug naar overzicht