Twintig sociale huurwoningen in Waterfront te Harderwijk
 

Eind 2018 tekenden Koopmans Projecten en woningcorporatie UWOON de overeenkomst voor de bouw van 20 appartementen in het Waterfront Harderwijk. De bouw is gestart in november 2018 en is naar verwachting rond de zomer van 2019 klaar.

Volledig gasloos

De appartementgebouwen krijgen zonnepanelen. En alle appartementen zijn volledig gasloos en uitgerust met een warmtepomp. In samenwerking met onze TBI zuster Comfort Partner Amersfoort, voorzien wij alle appartementen van laag temperatuur vloerverwarming. In combinatie met de warmtepomp en de zonnepanelen zijn deze woningen volledig klaar voor de toekomst.

Zes appartementen rolstoeltoegankelijk

Er komen twee gebouwen met ieder tien appartementen, geschikt voor 1- of 2-persoonshuishoudens. Alle appartementen hebben een woonkamer met keuken en een slaapkamer, en zijn in totaal zo’n 50 m2 groot.
De zes appartementen op de begane grond worden rolstoeltoegankelijk. De etages zijn alleen met een trap bereikbaar. Per appartement is er een toegewezen parkeerplaats in de afgeschermde binnenterreinen. In de gezamenlijke berging komt voor ieder appartement nog een aansluiting voor bijvoorbeeld een scootmobiel of elektrische fiets.

 

Terug naar overzicht