De installatie van ons nieuwe pand tot in de puntjes geregeld!

Een enorme schaarste in elektronische componenten in de wereld en toch de UMR2 regelaar kunnen blijven leveren? Met onze samenwerkingspartner Makso Assemblage B.V. uit Veenendaal is de gegarandeerde continuïteit een enorme prestatie waar we trots op mogen zijn! Makso is bij ons langs geweest om de samenwerking verder te versterken en natuurlijk om ons nieuwe pand te zien.

27 componenten per seconde geproduceerd

Makso produceert onze UMR2 regelaar nu ruim twee jaar met veel succes, met de modernste technologie en vakbekwame mensen. Wist je dat de nieuwste productielijn van Makso tot wel 100.000 elektronische componenten per uur kan plaatsen? Dat zijn 27 componenten per seconde! Dat kun je nu met je eigen ogen bewonderen in onderstaande video.

Installatieconcept pand WTH

Voor Makso ook een inspirerend, leuk en leerzaam moment om te zien hoe we met hulp van onze eigen UMR2, die zij produceren, in het pand van WTH een compleet vernieuwd installatieconcept (duurzamer en comfortabeler) voor Utiliteitsgebouwen realiseren. Dat doen we in combinatie met een eenvoudig, maar breed inzetbaar Gebouwbeheersysteem (van Loxone) waarmee we de totale samenhang tussen alle installaties inclusief zonwering op slimme en eenvoudige wijze kunnen aansturen.

Je bent welkom!

Ben je ook benieuwd naar ons nieuwe pand en hoe wij de installatie tot in de puntjes goed geregeld krijgen? Of ben je simpelweg geïnteresseerd in een slimme oplossing voor je eigen Utiliteitspand.

Vraag je WTH contactpersoon en maak razendsnel een afspraak. Wij kijken er naar uit om je er meer over te vertellen!