Een dag op de bouw in Maassluis met projectleider Jeffry!

Jeffry Nathalia is al ruim 5 jaar projectleider regio zuidwest binnen WTH. Vandaag gaan we een dagje met hem mee om te zien hoe het verloopt op de bouw en hoe hij energie haalt uit het bouwen aan een gezond en duurzaam leefklimaat.

’s Ochtends om een uur of 8:00 is Jeffry te vinden op de Mijlweg, op het hoofdkantoor van WTH in Dordrecht. Na een kop koffie en een praatje gemaakt te hebben met collega’s rijdt Jeffry naar het eerste project op de planning die er voor vandaag op staat, en dat is het distributiecentrum in Maassluis. Hier worden 3 kantoorgedeeltes én een groot parkeerdek boven het distributiehal voorzien van vloerverwarming. Om de parkeergarage ook bij winters weer goed en veilig toegankelijk te houden, is vloerverwarming dan ook altijd een aanrader. Bijkomend voordeel: preventief strooien is niet meer nodig!

Jeffry meldt zich aan en ontvangt een pasje waarmee hij de bouw op kan. Helm, check! Werkschoenen met stalen neuzen, check!

Hij ontmoet als eerst de monteurs die inmiddels een pauze aan het nemen zijn. In de tussentijd besluit Jeffry, Ton Roosenburg (uitvoerder Kropman Installaties) op het kantoortje van Kropman te bezoeken en samen bespreken ze de voortgang en de lean-planning voor de komende maanden i.v.m. de bouwvak. Na de updates met elkaar gedeeld te hebben, gaan ze samen de bouw op. De monteurs zijn alweer hard bezig en een groot deel van de buizen liggen er al strak in. De eerste verdelers hangen er netjes bij. In totaal zullen er 24 Kunststof verdelers in combinatie met LT-modules toegepast worden over het hele pand.

Tenslotte neemt Jeffry samen met Ton een kijkje op het parkeerdek waar binnenkort ook vloerverwarming van WTH wordt gelegd.

Zo ver zijn we nog niet, maar het is een enorme oppervlakte van 10.000m2. Onder het zonnetje worden ideeën uitgewisseld en zo is Jeffry op de hoogte van alle lopende zaken. Jeffry wenst de monteurs succes en verlaat het project met een goed gevoel. Het is inmiddels al weer middag. Wat gaat de tijd snel! Op naar de volgende locatie: De Soete Veste in Bergen op Zoom. Benieuwd wat dit project inhoudt? Je leest het hier!