Ontdek nú onze totaalconcepten op basis van co-creatie

Waar denkt u aan bij een optimaal binnenklimaat? Wat is voor u belangrijk als u kiest voor een installatie voor uw klanten? Optimaal Comfort? Kwaliteit? Kostenbesparing? Eenvoudige installatie? Prettige en efficiënte samenwerking? Complete installaties, waarbij zoveel mogelijk functies optimaal op elkaar afgestemd zijn? Tevreden eindgebruikers?

Bij WTH werken we graag met u samen op basis van co-creatie. We stemmen daarbij onze behoeften, producten en/of processen zo goed mogelijk op elkaar af. Zo behalen we samen een beter eindresultaat. Factory Zero is één van de partners waarmee wij een totaalconcept presenteren op Building Holland 2019. 

Meer comfort door co-creatie

Met co-creatie zorgen wij er gezamenlijk voor dat we goede resultaten bereiken. Dat kan met verschillende partijen uit de bouwketen, zoals installateurs, aannemers en opdrachtgevers. Het liefste werken we optimaal samen met alle partijen die met een project te maken hebben. Het fijne hieraan is dat iedereen een gelijkwaardige positie in het proces krijgt.

Zo kunnen we bijvoorbeeld onze processen, systemen en werkwijzen beter op elkaar afstemmen. Ook kunnen we gezamenlijk innovatieve en digitale technieken inzetten (BIM, virtual en augmented reality, apps, internet of things….), focussen op circulariteit en de veiligheid van onze medewerkers op de werkvloer vergroten. 

Kortom, het comfort gaat voor iedereen omhoog en het resultaat voor de eindgebruiker wordt beter. Zo realiseren we een fijne samenwerking en tevreden eindgebruikers!

Combineer de systemen van Factory Zero & WTH

Factory Zero ontwikkelt, produceert en levert alle componenten die nodig zijn voor een complete woninginstallatie. En dit doet zij in samenwerking met kwalitatieve partners, zoals WTH. De ‘plug & play’ totaalconcepten kunt u inzetten voor renovatie en nieuwbouw. Ze zijn bovendien geschikt voor stadsverwarming en individuele verwarming. 

Er zijn verschillende binnen- en buitenopstellingen mogelijk. Hierbij wordt onder andere de vloerverwarming, het warme water en de ventilatie geregeld worden in combinatie met zonnepanelen en een converter. U kunt daarbij gebruik maken van onze regeling. Bij nieuwbouw kunnen wij de woning uiteraard meteen van onze vloerverwarming en -koeling voorzien.

Ook co-creëren met WTH? Of meer informatie over onze totaalconcepten?

We werken met diverse partijen in de bouwketen intensief samen. Bijvoorbeeld met een groot aantal installateurs, onze zusjes van TBI en Factory Zero. Ook met u gaan wij graag in gesprek om te kijken hoe we samen kunnen bouwen aan een optimale samenwerking.

Neem contact op met onze Business Development Manager Ronald de Vries (06-30733274, devries@wth.nl) voor meer informatie.