Schrijf je nu in voor het WTH kennisevent!

Een andere kijk op veranderen en samenwerken

De afgelopen jaren hebben wij als organisatie grote veranderingen doorgemaakt. Van een nieuw productassortiment, het digitaliseren van onze bedrijfsprocessen en een verhuizing naar een nieuw pand in Capelle aan den IJssel. Al deze veranderingen hebben impact op onze samenwerkingen en de wendbaarheid van onze organisatie. Een mooi thema voor ons Kennisevent dachten wij, want hoe gaan jullie eigenlijk om met veranderingen binnen je organisatie?

Programma

13.30 uur  Inloop en ontvangst
14.00 uur Welkomstwoord
14.15 uur  Arno Folkerts - Verandering
15.00 uur Pauze 
15.30 uur Paul Smit - Anders kijken
16.15 uur  Netwerkborrel
17.00 uur Afsluiting

Ik wil me direct aanmelden

Locatie

We ontvangen je graag op onze nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel. Het adres is:
Barckalaan 18 - 2909 VC Capelle aan den IJssel

Waarom een Kennisevent

We staan de komende jaren voor geweldige veranderingen. De bouwopgave, de energietransitie, personele en economische uitdagingen. Het moet anders, het moet sneller en het moet duurzaam. Dat willen we ook allemaal. Maar hoe doe je dat? Door samen te werken, leiderschap te tonen en initiatieven te ontplooien kunnen we de noodzakelijke veranderingen realiseren.

Wij vinden het belangrijk om samen nieuwe kennis op te doen die relevant is binnen onze sector. De kennis die we willen delen is breder dan alleen vloerverwarming.  Door samen te werken met verschillende partijen kijken we over onze eigen grenzen heen om zo samen een kwalitatief hoogwaardig systeem neer te kunnen zetten. Zo zorgen we met elkaar voor een duurzaam en gezond binnen én buitenklimaat voor iedereen.

Sprekers Arno Folkerts en Paul Smit

Laat je inspireren door de bekende sprekers Arno Folkerts en Paul Smit. Met hun unieke combinatie van humor en neurowetenschappelijke inzichten, spreken zij over verandering, wendbaarheid van je organisatie en samenwerking. Thema's die vast ook voor jouw organisatie herkenbaar zijn.
Bekijk de teaser.

Aanmelden?

We vinden het leuk als je 15 juni naar het WTH Kennisevent komt. 

 Schrijf je hier in

We ontvangen je aanmelding natuurlijk graag zo snel mogelijk, maar graag voor 1 juni a.s.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Karin Schippers of Damla Tuncer via 078-6510640.
Of stuur een e-mail aan schippers@wth.nl of tuncer@wth.nl

Tot ziens op 15 juni a.s.