Staton organiseert ondernemersontbijt en rondleiding bij WTH

Op woensdag 3 mei organiseerde de bouwer van ons nieuwe pand, Staton Bouw uit Werkendam, voor haar relaties een ondernemersontbijt + rondleiding in het nieuwe pand van WTH. Net als WTH is ook Staton trots op het prachtige resultaat van de nieuwbouw in Capelle aan den IJssel. Dit wilden ze graag laten zien aan hun goede relaties. Tijdens deze ochtend konden ondernemers uit verschillende disciplines met elkaar kennis delen en ervaringen uitwisselen op onze nieuwe en inspirerende locatie.

Onze collega Ewout Smits nam de ondernemers mee in de samenwerking met Staton tijdens het bouwproces en onze visie op de technische installatie in ons nieuwe pand, die geheel door ons is bedacht en uitgevoerd. Bijzonder hierbij is dat wij niet, zoals gebruikelijk in de bouw, vanuit het gebouw maar juist vanuit de gebruiker hebben gedacht.  
Voor sommigen een verrassende eye-opener die aanzet tot meer nadenken over het belang om al aan de voorkant met alle verschillende disciplines het bouwproces meer op elkaar af te stemmen. Dit voorkomt veel 'gedoe' tijdens en na het bouwproces. Het was al met al een zeer geslaagde ochtend!

 
Ook samenwerken met WTH?

We werken met diverse partijen in de bouwketen intensief samen. Bijvoorbeeld met een groot aantal installateurs, onze TBI zusjes en partners voor totaalconcepten, zoals o.a. Factory Zero, B&I vloerisolatie en Drechtwerk. Ook met jou gaan wij graag in gesprek om te kijken hoe we samen kunnen bouwen aan een optimale samenwerking. Wil je meer weten over samenwerken met WTH?

Neem contact met ons op Meer weten?

Kennis delen we graag

Ontvang onze nieuwsbrief

Kennis delen we graag