Waarom vind je ons dit jaar niet op de vakbeurs VSK

Mensen vragen ons, waarom staan jullie niet op de VSK? Dit is een bewuste keuze en dat leggen we graag aan je uit.

De kanteling van een heel bedrijf

We hebben de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt met de kanteling van een heel bedrijf. We hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten zoals de nieuwe modulaire verdelerbalken en modules en de vernieuwde regeltechniek van onze UMR2.

Daarnaast hebben we het aansluiten van primair leidingwerk en ventilatie aan ons producten- en dienstenpakket toegevoegd. Ons hele interne proces is op de schop gegaan en digitale systemen zijn vernieuwd, zodat we klaar zijn voor de toekomst; Een toekomst waar je op kunt bouwen! 

Verhuizing

We staan aan de vooravond van een verhuizing naar een splinternieuw pand in Capelle aan den IJssel eind van dit jaar. Daar hebben we heel veel zin in.

We hebben jullie gemist

Dus soms moet je keuzes maken. Hadden we graag op de beurs willen staan? Ja natuurlijk! We hebben jullie gemist en we hebben veel nieuws te vertellen. We staan te popelen om jullie weer live te ontmoeten, bij te kletsen en kennis uit te wisselen.

Daarvoor hebben we straks ook volop de gelegenheid in ons nieuwe pand in Capelle aan den IJssel. In ons eigen experience center met opleidingsruimte en showroom.

WTH Kennisevents

Dus nee, dit jaar staan we niet op de VSK. Dat is een bewuste keuze. Wel staan er voor dit jaar nog een aantal WTH kennisevents op de planning. Op verschillende locaties, misschien wel bij jou in de buurt. Houd onze website en LinkedIn in de gaten. Of je mailbox en je brievenbus want wie weet ontvang jij binnenkort van ons een persoonlijke uitnodiging.

Zien we jou daar?