WTH in actie voor de Nije Stichting

WTH komt in actie voor de Nije Stichting. Een centrum voor begeleiding en ondersteuning bij kanker. Afgelopen weken hebben onze monteurs hard gewerkt aan een warme en comfortable vloer voor de Nije Hoeve, die onlangs is aangekocht door de stichting.

De aanleiding

Ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan in september 2020 wilde WTH graag een steentje bijdragen aan een maatschappelijk doel. Via ons moederbedrijf TBI Holdings kwamen wij in contact met de Nije Stichting in Hengelo.

In januari 2020 heeft de Nije Stichting een oude hoeve aangekocht. Daar moet echter nog héél veel gebeuren voordat de Nije Hoeve in gebruik kan worden genomen als inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Toen WTH in contact kwam met Debby Nijenhuis van de Nije Stichting was al snel duidelijk hoe WTH een steentje zou kunnen bijdragen.

Een warme en comfortabele vloer

Eén van de wensen van de Nije Stichting is een warme en comfortabele vloer met vloerverwarming voor de oude hoeve. Een wens die wij natuurlijk graag werkelijkheid laten worden. De afgelopen weken heeft WTH de oude hoeve voorzien van 350 m2 vloerverwarming. Dit hebben wij samen gedaan met een aantal installateurs, die ieder op hun eigen manier een steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat de stichting straks zonder zorgen kan genieten van deze prachtige oude hoeve. De oude hoeve is voorzien van 350m2 PE-RT buizen verdeeld over 35 groepen en 3 modulaire kunststofverdelers in combinatie met een LT module en onze modulaire regeling UMR2

Wat doet de Nije Stichting?

De Nije stichting zet zich al meer dan 12,5 jaar in om de kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en hun naasten te verbeteren. De Nije stichting begon met een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten maar is inmiddels uitgegroeid tot een centrum voor (na)zorg en ondersteuning.  

Bouw ook mee met de Nije Stichting

De Nije stichting heeft de perfecte plek gevonden in een oude hoeve aan het water op het gezondheidspark om hun activiteiten verder uit te bouwen, maar er moet nog heel erg veel aan verbouwd worden. Ook jij kunt helpen om een steentje bij te dragen.

De Nije stichting zoekt nog werkmannen, bouwmaterialen en alle hulp om de hoeve met respect voor de historie te renoveren. En ze hopen op sponsoring om het pand energie neutraal te krijgen. Kun jij helpen of weet je iemand?

De stichting is blij met elke donatie in welke vorm dan ook. Kijk hier wat jij kunt doen.

Bouw ook mee