Terug naar overzicht

(Junior) Accountmanager

Ben jij een enthousiaste Accountmanager en heb je affiniteit met installatietechniek? Ambieer jij een uitdagende en zelfstandige commerciële buitendienstfunctie met veel mogelijkheden voor eigen initiatief? Wil jij je verder ontwikkelen als Accountmanager en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou voor onze vacature van (Junior) Accountmanager!  

Waar kom je te werken?

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van klimaatsystemen. Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met verbeteren en innoveren. Je komt terecht in een open, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 75 collega’s.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager werk jij zelfstandig en heb je veel vrijheid. Je zal voornamelijk onderweg zijn en aan tafel zitten met zowel bestaande als nieuwe klanten. Je leert begrijpen wat de opdrachtgevers van WTH nodig hebben en weet hen te verbinden door hen te adviseren over integrale klimaatoplossingen. Je verbindt vragen uit de markt proactief met bestaande en nieuwe oplossingen, die voor WTH en haar klanten maximaal resultaat opleveren. Je werkt nauw samen met je directe collega’s van de binnen- en buitendienst om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren met betrekking tot aankoop van afgiftesystemen (vloerverwarming- en vloerkoeling), installatiemodules, regelmodules, primair leidingwerk en ventilatiesystemen. Bij WTH werk je in een B2B omgeving en lever je een bijdrage aan de realisatie van aansprekende projecten zoals Grotius te Den Haag, Pontsteiger in Amsterdam, Little-C en de Markthal in Rotterdam.

Waar zijn we naar op zoek?

Je hebt een ambitieuze en zelfstandige werkhouding. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, een commerciële drive en een ondernemende instellen. Ook heb je affiniteit met techniek. Verder:

Wat kan jij verwachten?

We bieden ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap in een zelfstandige functie. Een omgeving waarin je jezelf en onze onderneming verder kunt professionaliseren. Naast een passend salaris bieden wij ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder;

Zie je het zitten?

Herken jij je in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en CV te mailen naar Miranda Lange (HR) via lange@wth.nl.

 

Sollicitatieformulier