10 Luxe waterappartementen De President in Vleuten

Direct aan het water gelegen, tegen het centrum van Vleuterweide, aan de Dassenburght, wordt het project ‘De President’ gerealiseerd. Een kleinschalig appartementengebouw met tien exclusieve appartementen ontwikkeld door Ballast Nedam Development in samenwerking met Christoph Kohl Architekten.

Nieuwbouwwijk Vleuterweide groeit gestaag

‘De President’ vormt de laatste ontbrekende schakel tussen het winkelcentrum en de omliggende woonwijken van het nieuwbouwproject Vleuterweide, waar in totaal al circa 900 woningen zijn ontwikkeld.Met de keuze voor de herkenbare architectuurstijl, de toepassing van hoogwaardige materialen en een zorgvuldige detaillering, is het gelukt het gebouw te integreren in de bestaande omgeving. De royale appartementen zijn beschikbaar in 2 typen met een woonoppervlakte van circa 173 of circa 183 m2 en zijn inclusief twee eigen parkeerplaatsen.

Eerste gasloze project in Vleuterweide

‘De President’ is het eerste gasloze project in Vleuterweide en met een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,26 energiezuinig en duurzaam te noemen.

Vloerverwarming van WTH

In dit hoogwaardige project mag vloerverwarming van WTH natuurlijk niet ontbrengen. In opdracht van Giesbers Installatiegroep voorzien wij alle appartement van laag temperatuur vloerverwarming met onze LT-N verdeler op basis van naregeling. 

Terug naar overzicht