Nieuwbouw hoofdkantoor Roompot Vakanties

Medio 2019 verhuist Roompot Vakanties naar een nieuw pand op bedrijventerrein De Poel in Goes. Dit wordt het nieuwe hoofdkantoor en logistiek centrum. Dit betekent dat Roompot 'bakermat' Kamperland verlaat en ook vertrekt uit Middelburg. Het kantoor in Kamperland is te klein geworden voor het snelgroeiende bedrijf.

Gunstige ligging

Roompot koos voor een stek op bedrijventerrein De Poel vanwege de gunstige locatie, pal langs de A58 en vlakbij de nieuwe afslag. Het bedrijf denkt daardoor gemakkelijker personeel te kunnen aantrekken. Het nieuwe pand biedt ruimte aan ongeveer 350 mensen.
Roompot Vakanties is één van de grootste Nederlandse aanbieders van vakantieparken en campings in Europa. In totaal werken er ruim 2600 mensen.
Het nieuwe pand wordt 18 meter hoog en zal 'vakantiesfeer' uitstralen. Het biedt straks plek aan 400 medewerkers. Alle huidige personeelsleden verhuizen mee naar de nieuwe locatie. Het kantoor in Kamperland krijgt op termijn een andere bestemming, van het kantoor in Middelburg loopt het huurcontract af.

Vloerverwarming en -koeling.

Het nieuwe kantoor is ontworpen door RoosRos Architecten en bestaat uit twee delen: het daadwerkelijke kantoor met vijf verdiepingen en een naastgelegen tweede gebouw, voor het logistieke centrum. Het kantoor wordt voorzien van vloerverwarming en –koeling van WTH. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van onze TBI zuster CroonWolter&Dros. De oplevering van het pand staat gepland voor het tweede kwartaal van 2019.

Terug naar overzicht