Nieuwbouw vdBuijsInstall in Breda

Op vrijdag 6 maart vindt de officiële opening plaats van het gloednieuw bedrijfspand van @vdBuijsInstall op het Rithmeesterpark in Breda. Naast een kantoor voor de engineering, werkvoorbereiding en serviceafdeling, biedt het gebouw onderdak aan de Sanidrõme showroom en studio Bart-Bakx badkamer-keuken en interieur design. Verder vindt je er een presentatie van duurzame installatietechnieken, een prefab installatie- en opleiding werkplaats, een magazijn, een gasopslag en logistieke ruimte. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel bezoekers als eigen medewerkers aanwezig.

Nul op de Meter

De groeiende bedrijfsactiviteiten vinden plaats in een nieuw en uiterst comfortabel gebouw. Energietechniek is de passie van Kees van de Buijs, het is dus een energieneutraal gebouw geworden dat voldoet aan alle moderne eisen; een zogenaamd "Nul op de Meter" pand.

Toegepast

vdBuijsInstall zit er de komende jaren weer warmpjes bij! Wij zijn er trots op dat onze trouwe relatie vd BuijsInstall ook voor hun eigen bedrijfspand gekozen heeft voor een duurzaam en energiezuinig systeem met onze vloerverwarming en -koeling. 

Terug naar overzicht