Transformatie Hogeschool Utrecht Nijenoord 1

Nijenoord 1 was tot 2014 eigendom van Hogeschool Utrecht. Sinds 2016 stond het pand leeg. Al het onderwijs van Hogeschool Utrecht is verplaatst naar Utrecht Science Park De Uithof. Om de leegstand van kantoorpanden tegen te gaan wordt dit voormalige schoolgebouw getransformeerd naar een appartementencomplex. 

Transformatie

In opdracht van Amvest is Koopmans Bouwgroep in 2018 gestart met de transformatie van het gebouw. Het voormalige pand van Hogeschool Utrecht wordt getransformeerd naar 195 luxe twee-, drie- en vierkamerappartementen en twee commerciële ruimten. In de kelder worden 132 parkeerplaatsen gerealiseerd. De appartementen beschikken over energielabel A.

Vloerverwarming

Alle 192 appartementen beschikken over vloerverwarming middels stadsverwarming. Alle kamers van de woning, inclusief de badkamer, zijn voorzien van een ruimtethermostaat.

In opdracht van Koopmans Bouw B.V. realiseert WTH de vloerverwarming. Hiervoor passen wij onze verdeler RUH-SN voorbereid voor naregeling toe, in combinatie met onze WTH Comfort UMR Eco Sense regeling en onze WTH Comfort Digitale Thermostaat PS powerstealing

Terug naar overzicht