Houthaven Kopblok (fase 2) te Amsterdam

Ooit werden er grote hoeveelheden boomstammen gelost en was het één van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Na een ingrijpende metamorfose is er nu de mogelijkheid om direct aan het water te wonen in een prachtige nieuwe woning. 

Mooie samenwerking met onze TBI zussen Synchroon en ERA Contour

Het Kopblok is gebouwd in de Amsterdamse Houthaven, sluit aan op Blok 0 en ligt direct aan het IJ. Synchroon heeft vier gebouwen ontwikkeld voor Het Kopblok, namelijk het Bruggebouw, Pleingebouw, Hofgebouw en het Kopgebouw. Deze gebouwen bieden verschillende woningentypen, zoals appartementen, penthouses, lofts en kadewoningen. 

ERA Contour is verantwoordelijk voor de bouw van de 29 woningen van Het Kopblok. En via Mampaey Installatie Bedrijven hebben wij de opdracht gekregen om LT vloerverwarming te leveren en te monteren voor deze 29 nieuwbouwwoningen.

Toegepast

Bij deze 29 nieuwbouwwoningen wordt onze verdeler LTSW-N voorbereid voor naregeling toegepast in combinatie met onze regeling UMR Vario Basis en UMR Vario uitbreiding. Daarnaast is onze D9380 Digitale RF-thermostaat toegepast.

 

Terug naar overzicht