Op de bouw met projectleider Carlo!

Vandaag nemen we je mee in het leven van onze collega Carlo, projectleider van WTH.

Carlo is sinds juni werkzaam bij WTH als projectleider van regio Zuid-Oost. Hij is inmiddels al meer als 30 jaar werkzaam in de installatiebranche dus is goed in staat om de uitvoering van het project te bewaken.

  

Vandaag gaat Carlo eerst in Eindhoven een bouw vergadering in om 8.00uur. Om 9:00 vertrekt Carlo vanuit Eindhoven om het project in Venlo te bezoeken. Onderweg ontvangt hij wat telefoontjes waarin hij verschillende vragen krijgt over de planning. Het is rustig op de weg dus hij komt netjes op tijd aan op de bouw van Hessing Supervers.

Hier wordt momenteel een enorme fabriek gebouwd wat ingezet zal worden voor het snijden, samenstellen en verpakken van gesneden groentes en maaltijd-salades.

  

Carlo spreekt bij binnenkomst de uitvoerder van opdrachtgever Van de Ven en bespreekt kort de gang van zaken op de bouw.  Onze opdrachtgever Panhuis installatietechniek is vandaag niet op het werk. Vervolgens neemt hij een kijkje bij de monteurs die hard bezig zijn met het leggen van de vloerverwarming.

  

Week 35 zijn we gestart met de eerste fase van dit project en we gaan in een rap tempo door! Door collega’s te spreken en alles nog eens na te lopen, weet Carlo zeker dat de maatvoering klopt en al het werk goed is gelegd. We zijn er nog niet, de enorme oppervlakte zal namelijk nog voorzien worden van onze welbekende blauwe buizen. Zodra de wanden er staan kunnen ook de modulaire LT-verdelers opgehangen worden. 

  

We gaan door naar het volgende project, of projecten! In Eindhoven zijn er namelijk een aantal projecten bij elkaar in de buurt, waar WTH de vloerverwarming van mag voorzien. Op de planning staat vandaag de toren: Bouwvelt T.

  

We groeten de collega’s en lopen de werkzaamheden door. Na de monteurs gesproken te hebben besluiten we om naar de bovenste verdieping te gaan voor het uitzicht waar we zowel de Bakermat, het nieuwbouwproject Plan Celsius én het reeds opgeleverde project ''de Trudo toren'' zien.

    

Carlo wijst trots naar de torens waar we inmiddels mee aan de slag zijn gegaan. Een stad vol met bijzondere projecten voorzien van een duurzaam en gezond vloerverwarmingssysteem van WTH. Met al deze grote, duurzame torens zetten we Eindhoven samen weer op de kaart!

  

We stappen de lift in en spreken kort nog andere collega's die we tegen komen. Uiteindelijk nemen we afscheid van de bouw. Helmen en schoenen mogen uit, op naar Dordrecht! Hier vult Carlo zijn documentatie aan met de laatste updates van de projecten en zo komen we aan het eind van een dag als projectleider.